Saturday Surfing, 29 juni, 2019

Ibland kan du inte slå Drive-Through Coffee!
Varje gång jag rullar upp till Marin Coffee Roasters – Nej, seriöst, rullar jag bokstavligen upp eftersom det är en drivkraft – jag gillar att njuta av de andra bilisterna i linje, för att många är vita knullar sitt ratt och rockar tillbaka och Forth i sitt säte med ett galet utseende i ögat, och jag skyller inte på dem, för det här stället säljer det bästa kaffe i länet, och när du behöver ditt kaffe … behöver du verkligen ditt kaffe. Lycklig för mig, jag bor fem minuter från dem, Mwahahahahaaa!

Min go-to-dricka sent har varit deras iced latte.

ANNONS

Nu smakar många iced lattes som straff för mig – bränt och nästan surt – men MCR är smörig, slät, krämig och osäkert lätt att dricka. Bästa mängden buzzsaft också, för att de lämnar mig peppy men inte skakigt, och mycket av allt, de ger mig aldrig en mage värk, som har hänt mycket mer och mycket mer nyligen när jag får något från Starbucks .

Förra gången på MCR, när jag såg barista som gick ut till min bil med min drink, kände jag den plötsliga uppmaningen att springa över huven på min bil som en amerikansk ninja krigare! Allvarligt, bästa dang kaffe i Novato, IMO. Högt rekommenderad.

Vem gör det bästa kaffe där du bor? Förhoppningsvis har du en kopp att sippa medan du läser den här veckans lördags surfing!

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Är de intensiva multi-stegs hudvårdsregimer som har varit hela raseri under de senaste åren som börjar falla ur mode?

På den noten, säg “hälsningar!” Till den nuvarande hudvårdstendensen: “Skip Care”, något jag uppenbarligen har varit sorts med tanke på att jag insåg att ju mindre jag röra med min hud, desto bättre är det normalt.

Bro, jag trodde att dessa människor var en komedi agera först, men uppenbarligen är de legit intresserade av hudvård. Träffa de duwy dudes!

Möt den nya ambassadören för SK-II hudvård: Yumi. Hon är inte en skådespelerska eller en influencer, eller till och med människa för den delen. Yumi är ett AI-samarbete mellan SK-II och Soul-maskiner, en ny arealandstart som skapar digitala människor som (vem?) Se och gå som vi gör. (Sidoanmärkning: Skynet, här kommer vi.)

De bästa över-the-counter retinol krämer, enligt Shape Magazine

Ett L’Oréal och Karl Lagerfeld-samarbete kommer att slå hyllor på hösten.

Analysera hår är en avskräckande uppgift för rättsmedicinska forskare.

Nail-idéer och trender från Beyoncés nagelkonstnär

Om du har tunt hår och längtar efter lockar, kanske du vill kolla in dessa hårkrullare.

Veterinärer och rescuers älskar dessa kullkorgar för katter.

Min framtida andra make (ledsen, El Hub) har ett kulturellt ögonblick.

Vänta – säger du att andra människor också tror att Keanu Reeves som sin internet pojkvän?

And just in case you really can’t get enough Keanu…!

Vad går ner när du får en lash Perm (Side OBS: Nu vill jag ha en).

One of my favorites, and part of the reason I named my daughter Claire.

Jag är snäll av en creeper och kärlek att se vilka överklagade produkter som människor faktiskt slutar hela vägen ner till sista droppen.

En av de stora

I may have lost my damn mind when SWV came out.

ANNONS

You have a good day, OK?

Din vänliga grannskapsberoende missbrukare,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *