Saturday Surfing, 6 januari, 2018

God morgon! Hoppy caturday! ??

Det är soligt här i morse, tack och lov. Det verkar som om vi får en paus från regnet. Jag är på min andra kopp kaffe, och koffein är kurs genom mina ådror och får mig att tänka på något jag har övervägt hela veckan lång, den nya säsongen av svart spegel på Netflix.

ANNONS

Säsong 4 är ute!

Hur som helst, jag älskar showen. Det är en modern skymningszon där tekniken alltid spelar en central del i varje historia.

Det är där termen “svart spegel” kommer ifrån. Enligt showens skapare, Charlie Booker, “… någon TV, någon LCD, någon iPhone, någon iPad – något liknande – om du bara stirrar på det, ser det ut som en svart spegel, och det är något kallt och skrämmande om det, Och det var en sådan passande titel för showen. ”

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Om du fastnar inuti idag, maraton svart spegel.

De flesta av episoderna tar oväntade traumatiska varv, och jag kommer inte att ljuga … Jag har varit mentalt ärr! Det finns saker jag önskar att jag kunde inte se, lol. Mycket måste göra med det nuvarande tillståndet av A.i. och var det kan vara på väg. Allvarligt är det nästan tillräckligt för att du vill packa dina väskor och gå till en avlägsen gård på Kauai, där de inte har någon internetanslutning eller celltjänst alls.

Jag tror att jag kunde göra det, leva resten av mitt liv i lo-fi-stil och leva av landet. Jag skulle ha aloe växter överallt och bryta av löv och smita dem över hela kroppen.

Det är en bra show, även om du inte är en sci-fi-fan. Jag väntar fortfarande på att de ska göra en makeup-teknik episod.

Åh, vänta – sa du smink, k-dawg? Jag gjorde verkligen.

Om jag var i en episod av svart spegel, skulle jag vilja att den skulle sättas i en snar framtid där jag kunde rulla upp till Walgreens på min lunchpaus, tala med en holografisk a.i. Makeup Artist och 3D Print En anpassad, individualiserad läppstift …
Egentligen är vi nästan där nu. Ganska snart kan du applicera ryska röda utan en spegel.

Ja, jag skulle inte ha något emot det. Det slår verkligen en framtid med mördare robothundar, eller har min medvetenhet uppladdat till molnet för evigheten.

När det gäller teknik introducerar Neutrogena en techie-bilaga till iPhone som heter Skinscanner som låter dig skanna ditt ansikte vid 30x förstoring för att upptäcka områden av uttorkning, stora porer (kille, som om jag behövde teknik för att berätta det), rynkor upplever linjer, etc.
Å ena sidan är jag helt intresserad av sätt att kombinera överklagande och teknik för att få mycket mer inblick i saker och anpassa lösningar, men å andra sidan nej. Jag behöver inte en “smart hårborste” som pekar ut alla de påstådda fel som min man är för närvarande begå. Tankar?

Jag försöker alltid hitta intressanta, begåvade makeupartister att följa, och Liz Sharps arbete fångade nyligen mitt öga. Hon är känd för smink, hår, specialeffekter och kroppskonst, och 2017 vann hon titeln på makeupkonstnären på året på Australian Appe Industry Awards.

Om du har följt Claires Makeup-återkallelse, hävdar köpmannen nu att deras produkter inte består av asbest.

Storytelling säljer dofter, varför parfymbeskrivningar aldrig handlar om lukt. Enligt detta inlägg på länken mellan doft och minne, är de känslor som framkallas av dofter starkare utlösare än den faktiska doften noterar sig själva. “Människor utvecklades för att använda doft som en överlevnad taktik,” säger posten. “Även om vår luktsinne inte är lika utvecklad som för andra däggdjur, som hundar, har vi länge behövt våra näsor för att hjälpa oss att göra liv eller dödsbeslut … Men vi har också omedvetna reaktioner på dofter som inte har något Gör med överlevnad, men med påminnelse, på grund av den fysiska kopplingen mellan doft och minne i våra hjärnor. ”

Kom ihåg när Olympics Wintertime blev skridskoåkning till en livstidsfilm när Tonya Harding försökte förstöra sin rival, Nancy Kerrigan? Makeup-artisterna som betjänade I, Tonya ,, en ny film som krönike den sordida-evenemanget, återskapade de tidiga 90-talet ser ut genom att dekonstruera varje sista detalj i fotografier för att exakt fånga den stora, rödlippade, fransk-tippade appellerna av tiden.

Av någon anledning, det påminner mig … Jag har inte slitit nagellack i åldrar (bara går igenom en fas), men jag är redo att komma tillbaka på tåget.

Jag gillade den här korta videon på nagellens historia …

Har du en basrock du verkligen gillar? Jag försöker hitta en ny eftersom jag var tvungen att chucka den gamla flaskan med Sally Hansen Green Tea & Bamboo-förstärkare jag hade i åldrarna. It got goopy and thick.

ANNONS

Din vänliga grannskapsberoende missbrukare,

Kare

P.S. delighted Saturday.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *