Saturday Surfing, 27 november, 2021!

bara lite meow tid!
Välkommen till helgen. Verkligheten får veta, de senaste dagarna har alla känt som en lördag med semestern såväl som alla. Svårt att tro Thanksgiving har kommit och gått … Jag förstår inte varför, men jag fortsätter att bli chockad över exakt hur snabbt dagarna glider upp på mig den här gången på året!

Det är en solig dag här i Novato, liksom jag tar det enkelt idag. Jag gör lite intensiv Netflixing eftersom det finns en ny säsong med “sälja solnedgång” ut.

ANNONS

Jag kan redan känna min hjärna smälta …

Ja, det är ostlikt, liksom jag inte verkligen har någon typ av intresse för Los Angeles äkta fastighetsmarknad, men jag njuter av det eftersom min hjärna helt kan stänga av när jag tittar på den.

Efter lunch tar jag Connor skridskoåkning! Vi gick skridskoåkning tillsammans för första gången när vi var i Tahoe förra helgen, liksom hon valt upp det ganska snabbt. Hon har varit upphetsad att komma tillbaka på isen sedan, liksom det finns en tillfällig skridskoåkning vid Northgate köpcentrum i närheten av San Rafael, så det är där vi ska.

Också innan vi går ut, ska jag försöka inte äta den här hela lådan satsuma apelsiner jag fick på Trader Joe är den andra dagen … Dang! Satsumas är där det är på, tjej. De är så enkla att skala såväl som så mjuka och saftiga … om du ser dem i affären, ta bort dem! SÅ BRA.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Den här veckans läsning

Säg vad?! Är tunna ögonbryn tillbaka?

Har probiotika någon typ av fördelar för huden?

Allvarligt kan jag inte vänta med att se kvinna gaga i det nya “huset i Gucci” -filmen. Här är precis hur hennes smink och hårlag förvandlade sin look efter filmen.

Jag är en stor fan av denna ögonskugga placering, liksom jag särskilt som en diffussad strålkastare av skimrande persika eller rosa i det inre hörnet.

12 dofter för personer som föredrar parfymer som inte är alltför söta.

Åh, min! Katter har drivit dessa typer mot utrotning.

Hur ballettverksamhet planerar covidfria föreställningar av “nötknäppare”.

“Clean” (airquotes) schampon för lockigt hår.

I situation letade du efter en ny nagellackrengörare som inte förstör dina naglar …

Jag gillar att upptäcka färgteori.

Mysigt

Jag älskar alla paljetter såväl som energin.

Bridal Makeup är min favorit.

Släpp den förståelsen på mig.

Men vad om vi hade en av dessa för människor …

gatustil

ANNONS

Jag hoppas att resten av helgen behandlar dig bra! I hope you have a long time to relax.

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *