Mac 240s: Min favoriserade rena för exakt affär med pulverplacering

MAC 240 S! Jag använder det varje dag.
Generellt försöker jag bära den minsta minsta mängden affär med pulver som jag kan komma undan med sedan jag stackar på det, tror jag att det får mig att se äldre ut. * Le Suck * Men även om jag inte bär ett ton, tycker jag fortfarande om att ha lite sedan det 1) Mellows ut mina porer, 2) Ställer in min grund / concealer så att de varar längre, såväl som 3) minskar glansen på de strålande fläckarna.

Tekniskt är min fave pulver Clean du Jour en stor ögonblandningsborste, Mac 240s ($ 34). Det är perfekt för det “bara tillräckligt med pulver men inte lika bra” ser jag, liksom jag gillar formen såväl som storlek. Det är som en XXL-konisk blandborste, så det är praktiskt att applicera en tunn slöja av produkten mitt i mitt panna …

ANNONS

Såväl som ner sidorna av min näsa (som tenderar att vara glänsande).

Sidoanmärkning: Om du gillar kontur kan denna rena också användas för konturering.

Jag gillar också att använda denna rena för att ställa in concealer samt fundament under mina ögon, runt botten av mina näsborrar och min mun.

Och slutligen är det också praktiskt att mjuka ut gradienten längs kanterna av rodnad såväl som bronzer på kinderna.

ANNONS

240-talet är lite svårt att hitta, men det erbjuds fortfarande på Macys hemsida. Ta det om du har chansen! Jag kommer också att fortsätta leta efter dupes, såväl som snälla låt mig förstå om du upptäcker en.

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *