Söndagar med flikar katten, smink och charm blogg maskot, vol. 634

flikar var ganska den professionella idrottaren, men lika mycket som han försökte, kanske han bara inte komma in i yoga. Han skulle gå, ligga ner på mattan, bli redo att sträcka, liksom snabbt somna varje gång.

Jag tror att studion han gick för att så småningom bara berättade för honom att sluta komma sedan hans nappa var så distraherande för alla andra studenter. Han var bara för sexig, sova.

ANNONS

Jag tog honom till Bikram Yoga en gång såväl som tappade honom i klassen, gick tillbaka till fordonet och bosatte sig med en bra bok och tror att han skulle vara där minst 45 minuter. Mindre än 5 minuter senare kommer han att saunter ut säga, “nej, nej, kommer inte göra det. för svettig. ” Då fick han mig att köra honom i ‘n Out för att få en vaniljmilkskak. Det var det konstigaste.

Video PlayerHttps: //www.makeupandbeautyblog.com/wp-content/uploads/2020/11/tabs-tree-trunk-dog-barking-719×405-1.mp4

00:00
00:00
00:08

Rosie

Rosie, å andra sidan, är en yoga superstar. Hon började bara ta klasser, liksom hon gillar det. Hon kom hem den andra dagen såväl som sagt, “MROW, ROW, MROW”, som grovt översätter till “Jag tror att jag borde starta en rörelse som begär att byta namn på såväl som uppåtgående kanin till nedåtgående katt .

Video PlayerHttps: //www.makeupandbeautyblog.com/wp-content/uploads/2020/11/Iimg_0532.mp4

00:00
00:00
00:05

ANNONS

Hon är så in i yoga att hon kontinuerligt förvandlar sig såväl som sträcker vart vi än går, vilket jag är allt för. Jag tror att det hjälper henne med hennes kattens smidighet, särskilt när det gäller klättringsträd. På senare tid när jag har tagit henne ut för en promenad kan hon bara inte få tillräckligt med att klättra upp de här trunkarna. Hon klättrade varje ett träd i grannskapet hittills.

Video PlayerHttps: //www.makeupandBeautyBlog.com/wp-content/uploads/2020/11/img_0569-2.mp4

00:00
00:00
00:08

Din vänliga stadsdel charm missbrukare,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *