Saturday surfing, 28 november 2020

rubrik i helgen!
Är det bara jag, eller känner idag som den tredje lördagen i rad? ? Man, säker är bra att ha en lång ledig tid. Jag gillar Thanksgiving Week!

Jag håller på att gå ut snart för en vandring på den närliggande college of Marin Indian Valley School samt att spela “fotboll” med Li’l Bean på deras fält. Jag säger “fotboll” i flygplatser eftersom jag inte förstår någonting om den faktiska fotbollen alls, eftersom jag växte upp med stor asiatisk, liksom vår ekvivalent att spela fotboll spelade piano (allvarligt, alla jag förstod gjorde det), dock Coycoy verkar verkligen njuta av att sparkar sfären runt, så det är vad vi gör. Det är kul.

ANNONS

Åh, relaterade till den glutenfria cheddar vitlöksbiscuit / mini scones recept jag påpekade på Thanksgiving, jag kommer att piska upp ytterligare en sats i helgen (vrid min arm, varför gör du inte?!) Såväl som ta Några bilder samt anteckningar längs vägen. Då publicerar jag det senare i veckan. Det är, om jag inte går ut från smör och ostinducerad ecstasy, hahaha!

På den här veckans läsning …

Din Mariah Carey Fun Truth för dagen: Mimi använder aldrig röd läppstift under jul! ? Hennes makeupartist Kristopher Buckle använder denna nyans istället.

Jag tror oss alla krav på att måla våra naglar Navy Blue!

HERREGUD! Förstod du att press-on toe naglar var en sak?!

“Hon stal min katt. Hon vill inte returnera den. ” <--------- Um, oförskämd! Tala om katter, uppenbarligen utnyttjar kattungar som ett verktyg för att manipulera deras människor. Som en bonafide Crazy Feline Lady kan jag ange att detta är 100% sant. En dermatolog samt en kosmetisk kemist debunk 19 hudvårdsmyter. Vi stötte på detta på Repeat på Thanksgiving! Låt oss få den här firandet startat. Jag typ av så här. JA ANNONS Jag hoppas att resten av din helg innehåller roligt och, idealiskt, smaskiga rester! Din vänliga gemenskapsberättigande missbrukare, Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *