Saturday Surfing, 27 april, 2019

Du tittar på dessa underbara tulpaner? Sedan varje gång jag går av dem på Trader Joe, får de mig bara att le. ? Förutom jag hoppas att de tar ett leende till din affär med idag också.

God morgon vänner! Glad caturday helg. Vi är på väg till East Bay snart för att se mitt folk samt ha en grill eftersom det är min pappas födelsedag.

ANNONS

Tala om det … Det är konstigt för mig nu att gå till hushållsfunktioner där jag inte är i avgift för matlagningen. Under de senaste åren har mer och mer av de stora helgdagarna / livshändelserna inträffat i vårt hus, så nu när det finns något som ett evenemang med mat, har jag en svår tid som avser att lyckas hantera andra människor … Jag är redan Tänkande, “Ok, exakt hur kan jag övertyga min pappa att inte överkoka revbenen så att de inte blir en lädersko?” Och, “Vad kan jag göra för att lägga till mer fiber till salladen?”

Jag vet, jag borde bara vara tacksam att vi har något att äta, liksom jag är.

ANNONS

På den noten, den här veckans skönhetsläsning …

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Hitta den doft som matchar din litterära smak!

Om jag är lycklig tillräcklig för att göra det till en avancerad ålder, hoppas jag att tre fina unga trevliga killar som dessa killar ber mig att äta en måltid med dem.

Hej, om någon vill rocka armhålorna som är au naturale, liksom de inte skadar någon, är jag allt för det.

Jag har alltid varit ett fan av Jackie Aina, sedan början, liksom jag var stolta över att se henne presenteras här i Washington Post.

Allt du behöver för att förstå om återvinning av smink

I ett drag som svårigheter exakt hur “professionalism” är definierad på arbetsplatsen, kan Kalifornien hamnas vara en av de första anger att förbjuda rasdiskriminering sedan frisyrer (som flätor och dreadlocks).

Denna förtjusande Senior Kitty gillar att ta sina leksaker på korta utflykter.

Dessa är förmodligen de åtta finaste kattlädeserna för första gången djurassistenter.

Jag kan inte tro på oss online i en värld som detta, men det här armbandet ska kunna berätta om din drink är spikad med datum raps droger.

I situation undrade du vad skillnaden mellan gel nageltillägg och akryl är …

Den här unga damens mamma begå henne med ett företag för hennes underbara 16 (för min 16-årsdag, jag fick en tårta och en fest på olivträdgården).

Ärligt talat, om jag hade varit på det här tåget, skulle jag ha velat ha det var riktigt.

Jag har varit binge-watching nikols videor hela veckan långa …

Backstory bakom Lizzos sång, juice.

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *