Söndagar med flikar katten, smink och skönhet blogg maskot, vol. 551

Det här är extremt svårt att göra, liksom jag försöker göra det utan att falla ihop, men jag kan inte garantera att jag inte kommer att …

Om du har varit med MBB sedan början, förstår du att en av hörnstenarna i bloggen är flikar, vår – såväl som jag menar vårt som i oss alla – vår söta, sassy kitty design extraordinaire.

ANNONS

Det finns ingen enkel metod att berätta det här, men min konstanta kompis för de senaste 12 åren kommer snart att lämna den här jorden.

Vi fick nyheter från veterinären förra veckan som flikar har terminalcancer, liksom det om vi är lyckliga, kommer han att vara med oss ​​för var som helst från tre till sex veckor.

Inte ens det är en garanti. Han kan vara här för en dag, två dagar … Jag vet bara inte. Förutom det har varit svårt att bearbeta allt detta. Å ena sidan vill en del av mig säga, “du söt, underbar katt. Du kom hus för att studera adjö till oss såväl som att låta oss få mer tid med dig, liksom även som du är på kattvägen till himlen, du gör det möjligt för mig, El Hub, Connor och ALLA Dina fans att spendera lite extra tid med dig, liksom att försöka fathom exakt hur det kommer att vara när du är borta, bara för att vi ska kunna gilla dig lite längre. ”

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Jag kan inte tro att den här kattan som har lärt mig så många saker om kärlek, liksom den ovillkorliga som ger kärlek, är fortfarande mentor mig saker … exakt hur man lurar såväl som exakt hur man sörjer.

Den uppfyller Pics togs idag på vår morgonpromenad.

Jag checkade ut någonstans när den sorg är en hel del som att stå på stranden av havet när tidvattnet är högt och vågorna pummel dig såväl som igen. Du förstår inte om du ska drunkna, såväl som då när tidvattnet går ut, kommer det ibland att röra dig såväl som tårna. Sedan, när det är verkligen långt ut men dina fötter är fortfarande våta, såväl som du knappt ser det?

Det är vad jag har känt under de senaste dagarna. Det växlar mellan känslan av rädsla för att förstå att hemmet kommer att vara tomt utan honom, men förstå exakt hur det kommer att känna, om det gör någon typ av mening …

Jag undrar exakt hur vårt hushåll kommer att vara – vårt hushåll med fyra – exakt hur det blir som ett hushåll på tre, liksom undrar exakt hur kan jag försöka vara glad eller glad när jag känner den här vikten på mitt hjärta. såväl som jag känner mig dumt för att inte alltid betala lika mycket intresse för honom som jag borde ha, särskilt de senaste åren … Jag känner mig dumt när han verkar ha en bra dag, liksom jag ser gnistor av hans gamla tabby själv – Lite bit av kett, en stor kärlek, liksom den del av mig som vill hoppas, säger det, “Åh, kanske ett mirakel kommer att hända. Kanske blir han bättre. ” Men jag förstår det är inte möjligt.

Jag förstår att efter att han lämnar oss, kommer livet att fortsätta, men jag förstår inte exakt hur det kommer att känna.

Jag ifrågasätter om jag någonsin kommer att vara så glad som jag har varit med honom i mitt liv. Jag förstår att det verkar så dramatiskt, men han har varit min konstanta kompis dagligen i mer än 12 år.

ANNONS

Min finaste vän. ?

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *