Lördags surfing, 4 maj 2019

tassar behöver kärlek också.
Hej vänner. Det är en fantastisk dag till 1) kram dina kära och 2) Gör dina naglar (jag ska göra båda). bara en snabb påminnelse.

Kort och söt lördag surfar “Hej” i morse eftersom jag har ett viktigt arbete att göra. (Tips: Det handlar om att ge en pensionerad kitty supermodell obegränsad varvtid och lurvies.) Idag kommer jag att vara horisontell, på soffan, med en helt fri och öppen mage, bröst och min bästa take on (alltid rätt) så att flikar kan purr, krama och göra så många kex som han behagar. Det kommer också troligen att vara mycket hemskt bravo och livstids-tv i blandningen.

ANNONS

Enligt snittet är det de 20 bästa apoteksmascarorna och 14 bästa ansiktsfuktighetsförare för torr hud.

Från varför måste vi ta sällskapsdjur på allvar, “det är dags att vi gav sorgande husägare det erkännande, stöd och övervägande de behöver. Ja, det är upp till oss att identifiera och ta itu med våra känslomässiga sår när vårt husdjur dör, men den mycket mer validering vi får från dem runt oss, desto snabbare och mycket mer komplett kommer vår psykologiska återhämtning. ”

För min kollega fick fans, här är vad nattkongen ser ut utan all sin smink.

Jag vill prova några av dessa sminklinjer för män för att se hur de gör för en makeup smink.

Min Makeup Spirit Animal, Sir John, annars känd som “Queen Beys ansiktsmålare extraordinaire”, har feeeeelings om highlighter: “Mellan ögonen, det är verkligen smickrande, men på förslaget på näsan gillar du en porrstjärna,” skämtar han.

Jag gillar alltid att lära mig om entreprenörer i charmområdet, och det här är hur Atlantas Sarah Biggers startade sitt varumärke, klöver + ihåligt.

Här är några fantastiska Edgy Eye Makeup letar efter asiatiska ögonformer.

Hur man får Meghan Markles signatur, direkt från hennes bröllopsmakeupartist Daniel Tan

Kära Scott Barnes, får mig att se ut som JLO, PLZ.

Favorit YouTube träning just nu …

Jag är kaptenen på mitt skepp och mästaren i mitt öde.

Tack för allt ditt stöd och vänlighet för den senaste veckan. Skickar dig så mycket kärlek från mig och min tabby pojke.

ANNONS

Din vänliga stadsdel charm missbrukare,

Kare

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

P.S. CIRCA 2014, vid toppen av sin kitty modellering storhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *