Söndagar med flikar katten, smink och skönhet blogg maskot, vol. 559

Jag såg en liten tiara på mål den andra dagen och tänkte på snöflingor. Hon var flikar långtid … Hur ska vi säga detta – Kitty Companion? Jag kom ihåg den tid han tog henne till Tiffany och sa att hon kunde välja ut någonting hon ville, men när hon plockade ut en förlovningsring såg flikar väldigt nervös ut. “Åh, um …” Han meowed, “något annat än en ring.” Så snöflinga plockade en liten Tiara istället.

Flikar var rolig om relationer … Han var inte en spelare, men samtidigt slog han aldrig en ring på den med snöflinga, trots att jag trodde att han borde, bara för att hon var så bra katt. Hängiven, rolig, vacker och en stellar kitty modell i sin egen rättighet. De arbetade faktiskt på flera kitty modelleringskampanjer tillsammans, vilket ledde att skvallermagorna spekulerar att de skulle gifta sig, men de gjorde aldrig.

ANNONS

Jag frågade flikar om det en gång, och han sa att han hade för mycket att vara knuten till ett vanligt förhållande, vilket jag tror kan ha varit sant i viss mån, men jag tror också att han bara var rädd för att få sitt hjärta bruten.

ANNONS

Snowflake väntade tålmodigt för flikar i flera år innan de gick vidare. Förra gången jag hörde hade hon bosatt sig med en katt med kunglig line i Skottland. Jag tror att han var hertig eller en prins eller något. Jag är inte exakt säker, men han ägde ett slott. Ibland ser jag bilder av henne i kungliga skvaller mags över dammen.

Ditt vänliga stadsdel skönhetsberoende,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *