DSW Adventures! Jag är fancying flatform sandaler

knacka inte ’em’ tills du försöker dem, man! Dessa platta plattor sandaler – annars förstås som “flatforms” – integrera komforten hos en platt sko med höjden på en plattform, så du får extra hiss utan Achy bågarna samt lägre ryggsmärta från höga klackar.

Sidoanmärkning: Jag kan inte tro att jag bara komponerade det eftersom det bara var några år tillbaka när jag bodde i högklackat nästan 24/7, men nu bär jag lägenheter hela tiden, liksom mitt BOD känns bättre.

ANNONS

Först pooade jag Pooed Flatforms. Jag trodde att de verkade som en Frankenstein-Ian Monster Mashup av en Espadrill samt en kil, men jag fortsatte att se dem på bloggar såväl som Instagram samt tanke, “Hej! Det är verkligen riktigt söta. ”

De är den typ av sko du nästan måste se på någon annans fötter för att uppskatta dem som trendiga skor … istället för som ett tveksamt vetenskapsexperiment.

Och när du glider dem på? Ahhhhh! Allt är idealiskt med världen …

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Jag var detta nära att tillhandahålla detta par Bjorn Flatforms (på toppen) ett mycketdigt hus idag. Jag gled dem på såväl som fortsatte att gå runt i butiken i 10 minuter sedan jag misslyckades med att komma ihåg att jag använde dem! Men det är ett bra tecken, eller hur? När du misslyckas med att komma ihåg att verkligen betala för ett par skor på dina fötter eftersom de är så bekväma? Det är normalt ett stort tecken …

I slutändan fattade jag dock ett beslut att vänta eftersom jag är picky om mina band, såväl som det här paret hade en liksom mycket runt anklarna. Om jag fortfarande klämmer på dem på fredag, kan jag gå tillbaka. Vi får se.

Jag gillade också utseendet på de lättare bruna MIA-plattformarna nedan, men banden var lite lös.

Söt men!

Så massor av flatforms …

ANNONS

Har du försökt flatforms? Exakt hur känner du dig om dem?

Din vänliga gemenskapsberättigande missbrukare,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *