Bara en kattkvinna fredag ​​

Jag har kommit att acceptera – Nej, acceptera – att jag är en kattkvinna med så bra som genom. Det är fakta. Det finns ingen avvisning det.

Men ibland uppstår något för att jag helt erkänner den sanna graden av min kattdjur, som i eftermiddag när jag gick runt downtown petaluma med mitt hushåll som tog bilder av varje kattrelaterad sak som jag såg.

ANNONS

Mina svärföräldrar besöker i helgen, liksom El Hub och jag tog dem sightseeing runt Petaluma, som är en fantastisk landsbygdsområde cirka 15 minuter norr om här i Sonoma County.

Jag fortsatte att springa i kattrelaterade saker i olika butiker, som den inramade svarta och vita bilden av en kvinna med en kattunge på hennes axel (bilden på toppen). Jag såg det i en antikaffär, liksom jag dunno … det flyttade mig, kanske sedan flikar gör det exakta exakt samma sak – draperar sig över min högra axel.

Jag ifrågasätter kvinnan såväl som hennes katt. vilka var de? De måste ha haft ett extremt speciellt band för att ordna någon att ta reda på såväl som fotografera dem tillsammans, sedan tillbaka på dagen var det inte som allt du var tvungen att göra var din kompis att fånga en bild med sin iPhone. Det tog jobbet!

ANNONS

Jag slår vad om att denna kattunge var kvinnans en-i-en-lifetime speciell katt.

Vad tror du att kattens namn var? Han verkar som en Fritz till mig av någon anledning.

Jag upptäckte också en hel del kattdjur i en sparsam butik som heter plockning av kullen i Petaluma som ägnade sig åt att hjälpa regionala ferala katter. Några av dessa nästa bilder är därifrån i eftermiddag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *