Vad är den viktigaste delen av din charmsamling (ögonskugga singlar, paletter, läppstift, nagellack, rodnar, etc.)?

Jag känner mig som om jag fess upp till det, kommer tillverkarna av den hoarders showen att komma och få mig, men vad heck! – Jag älskar ögonskugga paletter.

Vem gör det inte, eller hur? Men jag tror att jag kanske älskar dem lite mycket mer än vanligt … för att jag håller på dem för alltid, och jag säger till mig att det här är okej eftersom pulver som länge är så länge (även om jag vet att experterna säger att du är Förväntas kasta dem efter en viss tid), så även när jag håller på en palett för evigt för “arkiv” eller nostalgi, är det helt bra.

ANNONS

Jag gillar bara tanken att öppna en kompakt och ha allt bäst där (jag tror att jag gillar dem mycket mer än singlar). Och när de har speciella begränsade upplaga färger, som om det är en ögonpalett från december 2005, och det har den här färgen med lila gnistrar att du bara inte kan hitta någon annanstans – det ger mig fantastiskt glädje.

Av toppen av mitt huvud, och jag vet att det här är så cliché, men jag älskar O.G. Naken palett – den allra första – och Chanel Kaska Beige (OMG! Varför upphörde de det!?).

åh! – Och jag har den här paletten med begränsad upplaga från Mac, och det är så inte spännande, men jag använder det hela tiden. Det är Rick Baker Monster brud – jag tror att jag har pratat om det förut – men det har klubb, brun, kol, några andra saker … bara saker jag använder hela tiden.

Det är faktiskt brutet. Toppen föll av, men jag älskar fortfarande det.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Och då är det den fantastiska Mac Brooke Shields Gravitas Palette, med den gråa förpackningen, och det har alla de fantastiska neutralerna, varav ingen är alltför kallt tonade eller varma …

Annat än ögonskuggpaletter, skulle jag behöva säga att dofter är den andra många betydande delen av min samling, för jag älskar flaskorna, och lukt är förmodligen min bästa.

ANNONS

Och du då? Vad är den viktigaste delen av din charmsamling (ögonskugga singlar, paletter, läppstift, nagellack, rodnar, etc.)?

Din vänliga stadsdel charm missbrukare,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *