5 saker jag har älskat nyligen

1. Alanis Morissette’s Jagged bit piller

Jag checkade ut en extremt fascinerande historia den andra dagen i veckans hemunderhållning regelbundet om Alanis Morissette’s Jagged bit piller. Albumet blir 20 år gammalt i år (Gulp!). Kan du tro det…? Det verkar som om jag bara lyssnade på det igår i min college sovsal medan du gjorde o-chem samt med tanke på livet … LOL!

Så den korta artikeln hade några intervjuer med människor som var med i att göra albumet, som Alanis, naturligtvis, som var 20 vid den tiden, liksom hennes komponerande partner Glen Ballard. De hade en extremt organisk komponeringsstil, tydligen. Ibland skulle de komponera en hel melodi om dagen, liksom de avslutade med hela albumet i veckor.

ANNONS

Jag hade inte lyssnat på albumet i år, så jag satte det på andra dagen, liksom du förstår vad? Det håller sig verkligen bra! Min föredragna melodi som användes för att vara en hand i min ficka, liksom det är fortfarande …

Jag har sjungit det till spädbarns kvinna en hel del den här veckan.

2. Living Proof Ideal Hair Day Dry Shampoo ($ 22)

På faran att låta helt såväl som helt brutto, har jag inte tvättat mitt hår eftersom söndagskvällen.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Det är torsdag eftermiddag nu, sooo … ja. Jag försöker se om jag kan göra det till lördag. Vilket kommer att vara fem dagar.

Varför är jag så glad över det här?

Tja, levande bevis ideal hår dag torr schampo. Stuff är ganska bra.

Mitt långa hår är en smärta i bytet att stilen, så jag kommer vanligtvis att tvättas det på något som en söndagskväll, sedan krulla det som överensstämmer med morgonen. Då ska jag försöka se exakt hur länge jag kan gå innan jag tvättar det igen, eftersom jag bara dödar som att erbjuda med drama.

Torr shampoo hjälper verkligen. Med en stor som den här från levande bevis får mina rötter inte lika oljiga eller stinkiga under hela veckan.

Den jag hade utnyttjat är från Klorane, liksom jag fortfarande tror att det är extremt bra, men jag tror att det är idealiskt hår är ännu bättre. Gilla, “Ändra ditt liv” bättre!

Så, om torra schampon, efter att jag har utnyttjat en i några dagar i rad, börjar pulvret, som är vad de är gjorda av, utvecklas på rötterna, liksom jag kan känna det staplar upp som Väl som att sitta där … vanligtvis efter tre dagar eller så kommer jag till den punkt där jag bara inte kan stå längre.

Living Bevis förväntas ha lite NewFangled Dry Shampoo-teknik, liksom den metod jag förstår det, väntas du att borsta den fina pulversprayen med ditt hår, liksom när du gör det här, det är typ av visp av oljan , smuts såväl som funk, att “rena” (luft citat) ditt hår. Det finns också en fräsch, lätt frigör doft som jag gillar.

Jag köpte den på ett infall på Sephora några veckor tillbaka och har utnyttjat det mycket eftersom. Det fungerar bra! Direkt upp, det här är den renaste såväl som färskaste mitt hår har någonsin känt medan du använder ett torrt schampo, så Homegirl gör redan planer, yo! När nästa Vib-försäljning träffar ska jag lagra.

3. Den här månadens matlagningsmagasin

Jag har diskuterat det här några gånger, men efter spädbarns kvinna satt upp butik i min tum, jag kände mig inte riktigt matlagningsbuggen (kände en bugg ??). Hur som helst, det var den första-trimester mataversion, men jag är bara helt över det nu, så jag har börjat laga igen, yay!

Jag menar, El Hub – den mannen? Han gjorde sin finaste för att hålla oss matade medan jag inte ville laga, men så mycket som jag gillar honom, kan man bara äta så många grillade ostsmörgåsar …

Nu när jag börjar laga mat igen, tror jag att det är en av de förgängliga färdigheter som du börjar förlora om du inte använder. Min goda vän gav mig den här månadens matlagningsmagasin, liksom det har varit oerhört hjälpsamma, eftersom det är allvarligt, det är som om jag helt misslyckades med att komma ihåg exakt hur man lagar något som inte är toast eller pasta.

Min OB / GYN har mig att äta en mycket mer annorlunda dietplan än jag brukar göra med det främsta målet att “växa det barnet!” Så hon har mig att äta kött igen (jag är typiskt en pescatian, men fisken fortfarande smakar lite roligt för mig), liksom magen har mycket enkelt nötkött samt fjäderfä recept, som en 20-minuters snabb Shepherds paj (nej, det är inte bara för snabbare, haha) jag gjorde för några nätter sedan.

Det var gott, om än under-kryddat, liksom det är en sak jag har märkt om matlagningsljus. De tenderar att gå enkelt på saltet såväl som kryddor.

4. RMS charm nail Polish

Vegan Makeup Line RMS CHARM kom precis ut med en ny nagellack ($ 15 varje så bra som erbjuds i 10 nyanser), liksom de jag har försökt är bra! They’re vegan, cruelty-free as well as 5-free (no parabens, DPB, toluene, camphor, xylene or formaldehyde).

Jag har använt två lager av krämig orange nyfiken med pearly guld sol som en accentspik, tillsammans med en basrock (ingen topprock sedan jag glömde, whoops!), LiksomSom efter fyra dagar finns det bara ett par otroligt små chips i ändarna, vilket är ganska bra för mig. Jag tror försök prova en av de mörkare nyanserna nästa.

5. SOAP & Glory Smoothie Star Deep Wetness Body Milk ($ 12)

Dessa saker luktar som en vaniljskaka, det är hella fuktgivande, liksom en signifikant 16,2-ounce flaska är bara $ 12.

ANNONS

Den enda nackdelen är att efter att jag har gjort fuktgivande med det, vill jag ha en vaniljskaka. LOL!

Din vänliga community charm missbrukare,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 saker jag har älskat nyligen

en av dessa dagar, mitt hår kommer inte att vara så orubbligt (men idag är det inte den dagen).
1. Universal Thread High-Rise Destroyed Midi Jean Shorts

ÅH. SÅ. BRA. Den höga midsektionen på dessa jeans shorts träffar över magen såväl som hålla vad som helst, så jag känner inte att min tum-tum hänger ut sidorna av mitt midjeband, liksom midi-längden täcker helt kinderna liksom de extremt toppen av mina lår. Jag känner mig täckt, men ändå är shortsna fortfarande korta för att hålla mig bra och förlänga mina gams.

Materialet är en blandning på 91% bomull, 7% polyester samt 2% spandex, så det sträcker sig lite, men jag har inget emot eftersom jag inte gillar mina shorts att klamra sig säkert på min byte. Tänk på att sedan denim sträcker sig, börjar midjebandet att lossa efter några timmar, så shortsna glider ner, men jag bär bara dem med ett bälte och påminn mig om att de bara var $ 17,99!

ANNONS

De är också belagda med något som är tänkt att avvisa fläckar? Säg tack vare godhet, eftersom jag behöver all hjälp jag kan få med vita shorts.

Jag tror att ta tag i ett par fler par!

2. Aveeno Spädbarnskonstant Säkerhet Zinkoxid Mineral Sunscreen SPF 50

Jag har haft ett antal goda vänner föreslår Aveeno spädbarns solskyddsmedel (ca $ 13), liksom det är verkligen lika bra som alla säger det är.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Den aktiva komponenten i denna fysiska solskyddsmedel är zinkoxid, som fungerar genom att sitta ovanpå huden för att avböja såväl som scatter UV-strålar. Det tar snabbt, är inte klibbigt, känns inte tungt på min hud, liksom lager bra med andra hudvårdsprodukter såväl som under smink. Det stannar inte när jag skruvar det såväl som inte har skadat mig (knackar på trä). Det finns en vit gjuten först … men det bleknar efter ungefär en halvtimme, så jag inte ångest om det. Det är svett- och vattenbeständigt i så mycket som 80 minuter också.

3. Sträckning

Jag har sagt detta förut, liksom jag kommer att ange det igen: Stretching är inte min forte, som jag är ungefär lika mångsidig som en plank av plywood. Min hamstrings är värsta, såväl som när någon i en fysisk fitness klass eller en träningspassstat säger “Böj över såväl som röra tårna,” Jag är den person med fingertopparna på toppen av knäna som säger “Nej! Kommer inte hända.” Men jag har just hittat sträcka videor på YouTube, liksom mitt liv ändras permanent.

Mina tår och bågar kände sig så bra efter den här videon.

Jag ska göra den här.

Jag gillar att göra sträcka videor eftersom det är mycket lättare för mig att få någon att leda mig med olika stretchpositioner, snarare än att behöva tro på vad man ska göra nästa på egen hand (för varför skulle jag lägga min kropp i oroliga positioner på egen hand?) . Det hjälper verkligen att ha någon att berätta för mig exakt hur lång tid att sitta eller stå i vilken som helst pretzel, jag är för närvarande i; Annars ska jag bara fred-the-eff-out efter 10 sekunder.

Jag har gjort en 20-minuters stretchvideo medan jag njuter av TV på natten före sängen, liksom efter mindre än en vecka, känns min kropp mycket bättre på morgonen (och hela dagen, verkligen), liksom jag Sova mycket bättre på natten eftersom mina muskler inte är så ömma efter mina träningspassar.

Yay för stretching!

4. Luftfrysare

Luftfryers simulerar djupt stekning genom att använda varmluft samt bara en mycket liten mängd olja, så de är avsedda att vara utmärkt för hälsosam matlagning. I don’t have one (yet), however I reeeeeeally want one, since at my mommy as well as dad’s home a few weekends back for lunch, they cooked an entire Tilapia in their air fryer, as well as it was so tender as well as juicy that I inhaled the entire fish by myself in — I’m not even kidding — less than 15 minutes! (Side note: Don’t mess with a bit Filipino woman as well as her yummy fish, man.)

Only thing holding me back is that the machines tend to be significant as well as take up great deals of counter/cupboard space, which I don’t have at the moment, however is something I’m actively working towards, which leads me to…

5. going to goodwill when a day

I’m in the process of de-cluttering my home (we’re prepping for a minor remodel, which is one more conversation for one more time), as well as I’ve realized that the least stressful method for me to do it is to chip away at things with bite-sized recycling as well as disposal tasks, rather than doing a massive, overwhelming purge.

Inside this bag are 10 coats I haven’t used in 15 years. part of me believes I must save them for Connor…but one more part of me is just so prepared to let the clutter goooooooooo!
So this is what I do! Every day, I spend five minutes in each space adding products to a big bag of things to donate (the policy for me is if I haven’t utilized something in two years, I can let it go). when the bag is full, it goes into the trunk of my car, as well asSedan leder jag till goodwill donationsstationen ASAP för att minska det. Jag mål att göra detta när en dag, liksom det är verkligen hjälpt mig att hantera att bearbeta röran.

ANNONS

Vilka saker har du älskat nyligen?

Din vänliga gemenskapsberättigande missbrukare,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 saker jag har älskat nyligen

1. Lilly Pulitzer till salu på keramik ladugård

Lilly Pulitzer är ett amerikanskt kläder och textilmärke som gör djärva, utskrifter, och även om jag kan se hur kunglig blå och varm rosa dekoration kan komma över som Tween / TeenyBopper … Jag bryr mig inte. Var säger det att du måste ge upp teal bara för att du är en vuxen?

Men jag avviker …

ANNONS

Lilly Pulitzer samarbetade med keramik lada förra sommaren, och nu är nästan allt de skapade tillsammans till försäljning.

Jag snagged denna söta täcke. Det var ursprungligen $ 250, men till salu nu för $ 50!

2. Bliss Poetic Waxing Hair Removal Kit

Jag har pratat om den här produkten före (senast efter en mindre nagellack-debacle som var inblandade i spegeln och såg min bror med en blå mustasch i min reflektion).

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Man, jag måste säga det igen: det här vaxet är verkligen, riktigt bra. Det spelar ingen roll om du har ett dunigt lager av persika fuzz på din överläpp, eller en mustasch för att konkurrera med en cirkus ringmaster, bliss vaxer från allt, och det gör det utan drama.

Jag brukar inte fuzz på morgonen idealiskt efter frukost. Jag värmer upp muggen, som är fylld med vax, i mikrovågsugnen (det tar ungefär 5 minuter eftersom min mikrovågsugn, som Taylor Swift, föddes 1989), smet på ett tunt lager, vänta en minut eller två för att den ska torka , sedan zip! Slät som en sfinx.

3. Min morgon Citrus Concoction

Jag har druckit det varje morgon i några veckor. Den består av en otroligt orange Emeren-C i en stor kopp med ett stänk av näringsidkare Joe’s Tangerine Juice.

Det är sött men inte för sött, och jag får en bra dos av vitaminer.

4. Destination bröllop

Jag njöt av det här mycket udda men fängslande Romcom mest för att jag verkligen tror att en dag Keanu Reeves, som jag har varit kär i att med tanke på den nionde klassen, kommer till hans sinnen och be mig att gifta mig med honom (förhoppningsvis El Hub inte sinne). Det stars också Winona Ryder, så prata om alla dina “90-åriga drömmar blir sanna, haha!

Hur som helst, njuter av film är ganska som att njuta av ett spel, för hela saken är dialog mellan båda. Inga andra tecken.

Tja … det finns också en bergslion, som spelar en viktig roll, men jag lämnar det för dig att upptäcka.

Jag måste varna dig – rörelsebilden börjar verkligen sakta, och du kan till och med vara lite irriterad i början (jag var absolut), men jag är glad att jag fastnade med det eftersom jag skrattade så hårt på flera ställen.

5. Att göra ögat ser med en enda borste

Jag har gjort det hela veckan lång (krita det upp till lathet), normalt med en kammad borste som Mac 217, där jag rengör borsten mellan skuggor genom att köra borsthuvudet fram och tillbaka över en pappershandduk.

ANNONS

Vad har du älskat nyligen?

Din vänliga grannskapsberoende missbrukare,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 saker jag har älskat nyligen

1. Fru Laid-Back på Instagram

VARNING: Gör inte – jag upprepar – se inte Jenns (annars förstås “Fru Casual’s”) mata om du försöker bota din målvanor. Hon har en förmåga att upptäcka de sötaste kläderna, liksom hon delar tillsammans med låg kostnad upptäcker till klädsel som ser ut som om du spenderade några större $$$ på dem.

2. Går upp såväl som nedför stegen

Vi har gjort en hel del stigande och nedåtgående uthållighetsutbildning i den HIIT-klassen jag går till på måndag samt onsdagskvällar, såväl som för rekordet … De är båda fantastiska och hemska på exakt samma tid.

Detta var brutalt.
I PLUS-kolumnen känner jag mig som Fråga Lady när jag är klar. På den inte-så-plus-kolumnen känns de som lågmälda missbruk när du är i mitten av dem. Igår kväll gick vi “nerför stegen” genom att börja med 20 burpees (med en push-up!), Följd av fyra ungefär 200 meter laps runt fitnesscentret bilparkering.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Då gjorde vi 15 mycket mer burpees samt tre mycket mer varv, då 10 mycket mer burpees samt två mycket mer varv, upp till slut fem mycket mer burpees samt ett mycket mer knä för att helt yta oss, också Som vi bara hade sju minuter att göra det hela … Jag slutförde strax efter de sju minuterna löpte ut.

Jag gillar portabiliteten i en träning som detta eftersom du kan göra det väsentligen någonstans. Allt du behöver är en timer, en gångväg eller någon annan plan yta där du kan minska såväl som gör dina burpees, liksom en automatisk parkering stor affär eller en återvändsgränd för att göra löpningen.

3. Har långa ögonfransar igen

Jag slutar använda dessa saker i maj, bäst runt flikarna korsade över regnbågsbroen (vid tiden, jag kan knappt komma ihåg att rengöra tänderna, så en lashtillväxtserum hände inte), liksom mina fransar föll ut såväl som bröt av sig från att gråta så mycket.

Jag har slutligen fått det tillräckligt för att börja använda lash ökning igen på en nattlig basis, liksom när jag igen, jag har långa, luscious fransar … det här är guld.

4. Pantry arrangörer från Amazon

Jag är för närvarande övertygad om att en av hemligheterna till livet har ett organiserat skafferi, så jag har rensat såväl som att organisera gruvan sedan när den lämnas okontrollerad blir det ett köksbaserat svart hål där väskan klämmor, smakburkar såväl som vad som helst försvinner. Situationen i punkt: Jag upptäckte en burk av näringsidkare Joe’s bönor där som hade löpt ut … 2007!

Om du vill ha något att försvinna i avgrunden – din ex, kreditbetyg kort skuld, mental bagage – hålla den i ditt skafferi, man!

Hur som helst, jag gör en lista över pantry organisatoriska doodader för att hålla området bra såväl som snyggt, liksom jag har mina ögon på en expanderbar smakorganiserare, som har två nivåer (är det här äkta livet?), Lazy Susaner AS Väl som expanderbara hyllor för att höja burkarna för att säkerställa att jag verkligen kan se vad som finns där.

5. Bra mat gjort lätt frukostburritos

Jag äter verkligen aldrig dessa till frukost, lol! Istället får jag en när jag behöver en snabb lunch eller middag, eller när jag bara behöver ta ut kanten av en rumbly mage.

Min föredragna är fjäderfä äppelkorv, som har korv, äggvitor, cheddarost, rostad potatis, salsa, paprika samt scallions. Äggen är mjuka men inte gummiliknande, liksom korven är inte alltför salt. Det är smakfullt av osten och salsa, men det är inte lika kryddigt. Zap en i mikrovågsugn i två minuter, liksom du har ett gott mellanmål.

ANNONS

Jag består av dem när de säljs på mål, men varnas … Jag har omedvetet köpt utgått mat från Tar-Ghay innan (flera gånger!), Så inspektera inte datum innan du lägger någon typ av livsmedel i din kundvagn.

Din vänliga community charm missbrukare,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *