Söndagar med flikar katten, smink och tilltalande bloggmascot, vol. 382

Kära dagbok,

Jag är baaack! Antagande som återvände från öarna känner sig uppdaterade och förnyade? Denna feline idealisk här.

ANNONS

Jag går fortfarande med några semesteruttag, så bära med mig om jag ibland försvinner i en hawaiian chant eller får så mycket som hula.

Egentligen är jag mycket mer av en tahitisk dansare själv … Jag handlar om höfterna.

Jag hade stora planer på att spendera i fredags som återhämtar sig från min semester, Haha, men tyvärr, jag blev motverkade. Mina två assistenter (jävla dem) konspirerade mot mig.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Ok, jag är dramatisk. (Vad? Jag tycker inte om att ta det till veterinären. Så, de lurade mig under skissen av att “gå till Nordstrom”. Jag gick gärna in i min kattleverantör som trodde att jag skulle kunna hämta lite Burberry eller Prada, men då drog vi så mycket som Mill Valley Feline Center istället …

Jag trodde kortfattat om att göra en upprepning av mitt senaste veterinärbesök, annars förstod min Crowning Glory.

Vänta – Tänk inte på det här, Dagbok? Av program du gör! Det var den tid då jag pojde på min manliga assistent precis som vi kom till kliniken. Jag förstår inte om jag någonsin kommer att kunna toppa det, men jag var i ett mycket bättre humör den här gången, mest sannolikt fortfarande från Hawaii Hangover, så jag avstod från att projicera någon typ av kroppsvätskor.

ANNONS

See gick bra. Av program jag inte njuter av att man handlar, liksom den termometern? Jag kräver att mitt team arbetar med en metod för att inspektera en kattens temperatur utan att det bryts. Om vi ​​tänkte ut det, vi coud policy världen. Hur som helst, fick veterinären mig en ren kostnad för hälsan, även om jag inte uppskattade sin rekommendation till min avancerade ålder såväl som min “robustighet”, som jag tror var kod för “plus storlek”.

Medan jag var i väntrummet, sade jag ut de andra kattungarna i sina bärare för att se om det fanns någon typ av modelleringspotential, men jag tror att vi var alla under duress, så det var inte som om vi var på fleek eller någonting. Jag hanterade för att göra några nya förbindelser, liksom planen på att ha en latte med en charmig långhårig persisk som heter Chiffong någon gång nästa vecka.

Toodles,
Flikar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *