Maybelline Färg sensationell livlig matt flytande läppfärg: utvärdering och swatches, del 2

Här är swatches av den andra gruppen av $ 6,99 Maybelline Färg Sensationella livliga matt flytande läppfärger. (Klicka här för att se bilder samt swatches av den allra första satsen.)

Precis som en recap, precis här är mina tankar om formeln övergripande …

ANNONS

För det första är dessa extremt levande, liksom praktiskt taget alla de 10 erbjudna färgerna är helt ogenomskinliga, även efter ett enda lager. Till skillnad från namnet antyder jag dock inte upptäckte dem att vara särskilt matta. Jag skulle förklara dem mycket mer som satin, med några som verkar lite blank. De är också aldrig helt torka ner, liksom de är inte nästan som överföresbeständiga som de flytande läppstifterna av Kat von D, ColourPop eller Sephora, till exempel.

Med det sagt är de inte lika torkade, så det är den enorma avvägningen med den här formeln.

Jag gillar färgen sorten och exakt hur bekväma dessa är. Men jag gillar inte den extremt starka doften eller exakt hur snabbt de smälter såväl som överföring.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Om du är känslig för dofter, var mycket försiktig med dessa. Vid ansökan finns det ett starkt blommigt / pulver doft (kanske freesia?) Som jag fortfarande kan märka efter 20 minuter (även om det försvagas då).

Jag känner också lite av en tingle på mina läppar efter att jag tillämpar dem. Jag är inte säker på om det är en reaktion på doften eller en komponent i läppstiften, men det är inte agonizing såväl som inte gör mina läppar röda eller inflammerade eller något sådant. Bara något jag trodde att jag borde notera.

Sammantaget, om du letar efter intensiv pigmentering i en bekväm och prisvärd flytande läppstift, är dessa värda att inspektera; Men om du söker efter långvariga läppstift, kan du bli besviken. Förutom att vara försiktig om du är känslig för dofter!

Här är swatches samt detaljer om de sista fem nyanserna (de röda såväl som purpur) – Fuschia Ecstacy, Orange Shot, Rebel Red, Vibrant Violet, liksom PLUM.

L till R: Fuschia Ecstasy, Orange Shot, Rebel Red, Vibrant Violet samt Önskad Plommon
Fuschia Ecstacy.

Swatched på min arm, det här verkar som en rosa / röd, men på mina läppar ser det mycket ut.

Jag är verkligen som den här färgen.

Fuschia ecstasy

Orange skott.

Denna orange har stora röda undertoner, vilket gör det till min föredragna orange läppstift någonsin. Många apelsiner tenderar att se extremt Halloween på mig, antingen eftersom de är lika bra och har lika mycket gula, men det har tillräckligt med rött för att göra det extremt bärbart, såväl som ändå kan du säkert fortfarande se orange.

Det gäller extremt smidigt också. Detta är en vacker färg som jag verkligen planerar att bära i sommar!

Orange skott
Rebell röd.

Detta utmärkta godis äpple röd har mycket mer av en matt finish, vilket är trevligt. Det lämnar en missfärgad som den använder, vilket gör att det verkar vara längre varaktigt.

Rebel röd
Levande violett.

Jag tror att denna spektakulära ljusa violett är verkligen söt, men det är också den ena färgen som jag sannolikt inte skulle bära. Eventuellt om det torkades till en helt matt yta skulle jag känna mig mycket mer bekväm med det, men det är lika bra starkt för min smak.

Ändå gäller det ogenomskinligt och smidigt, så om du gillar färgen är det värt att försöka, eftersom det är extremt unikt.

Levande violett
Besatt plommon.

Som vanligt förekommer med läppfärger som mörka som den här djupa Bourgogne är applikationen fläckig såväl som ojämn. Detta är en extremt höghållfärg, liksom jag måste ordna den för att få en jämn finish.

Jag gillar verkligen mörka läppstift, så jag är lite missnöjd med exakt hur det utför.

Besatt plommon

ANNONS

Också, här är en närbild av den platta doe-foot applikatorn:

Alla 10 nyanser av Maybelline-färg sensationella livfulla matt flytande läppfärger erbjuds nu på mål för $ 7.

Har du provat dessa än? Vilken är din favorit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *