Saturday Surfing, 2 oktober, 2021!

g’morning, min vän! Glad första lördag i oktober. Bua!

Jag vaknade till en Bevy of Breakfast, behandlar det här. – Varmt kaffe och en låda med bakverk från rustikt bakverk. El Hub går först varje lördag morgon så Connor och jag kan börja vår dag med heta croissanter.

ANNONS

Jag brukade älska att göra en stor, snygg frukost på helgerna, och jag är säker på att jag kommer tillbaka till det så småningom, men för nu tycker jag väldigt mycket om att ta det chill. Jag tror att en av de mest underrated glädje i livet är att läsa tidningar på en helg morgon medan du har en buttery, smaskig meyer citron croissant med kaffe du inte behövde göra!

Sidoanmärkning: Jag vet inte varför, utan av någon anledning att fylla kaffemaskinen och trycka på “på” -knappen på lördag morgon är särskilt brutal på min hjärna. Någon annan dag i veckan är dock bra.

Anywho, det är vad som händer här i morse. Jag är bakom min läsning, så jag hamnar på oktoberproblemen av “allure” (det är deras bästa av skönhetsutgåva) och “riktigt enkelt”. Jag har också köpt den här speciella utgåvan av “Better Homes & Garden’s Meal Planning” eftersom jag blir så trött på att kryptera för att ta reda på vad du ska mata djuren (specifikt, El Hub och Connor) varje natt. Jag behöver hjälp! Jag kommer att boka några få recept som ser bra ut …

Hur går det för dig i morse?

Den här veckans läsning

Möt damerna som tar tillbaka två ikoniska svarta makeupmärken.

Den senaste samlingen från Mac och en kommande Collab med Fastigheten i Whitney Houston (Hur känner vi oss om det här?). Hur man bär rött franska sättet, enligt makeup artist violett.

Om du undrade vad läppstiftet Meghan Markle hade på sig på omslaget av “tid”.

Åh, som talar om franska saker, här är vad en amerikansk tar på en fransk manikyr ser ut.

Shout-out till ferulic syra!

Gör hudvård gjord med ädelstenar faktiskt något?

En dermatolog väger in på hur länge du ska vänta mellan produkter när du lägger hudvård.

Fall mode trender att försöka

Älska det här utseendet

Feelin ‘Mellow

ANNONS

Så vi är på väg till prozini pumpkin lapp i petaluma (Gosh, det var mycket “p” ord) strax bara för skojs skull. Någon behöver en pumpa?

Ditt vänliga stadsdel skönhetsberoende,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *