Står inför skuggförsäkring verkligen?

För ansiktet Skugga Försäkring Eye Shadow Primer ($ 20)
Jag har förbannats med en besvärlig förbannelse – oljiga ögonlock. Det gör det i allmänhet omöjligt för mina ögonskuggor att se ut i slutet av dagen när de ser ut när jag sätter dem på, och som vill spendera dyrbar tid blandas bort tills din arm faller av när du vet att det bara kommer att se Gilla Du sprutade Pam över dina ögonlock ett par timmar senare!

Eye Shadow Primers till räddning! För ansiktsskuggförsäkring är vad som är på rättegång idag.

ANNONS

Jag är så glad över den här primeren! Det är ganska mycket vad det är tänkt att göra, och jag vill visa dig nära och personliga.

För detta test tillämpade jag bara primeren till ett öga, och sedan lämnade jag min smink så länge jag kunde stå på det, vilket slutade vara ca 8 timmar.

Jag märker inte riktigt en skillnad i hur mina ögonskuggor gäller med denna primer. De går exakt på samma sätt som de gör när jag inte använder primer alls. Ibland, med några primers, kan dina skuggor gå lite jämnare, eller till och med ofta lite chunkier, men det är inte fallet med skuggförsäkring för mig.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Höger öga med för ansiktet Shadow Insurance Primer
Vänster öga idealisk efter applicering utan skuggförsäkring primer

(I SpongeBob squarepants berättare röst) 8 timmar senare ..

På ögat med primern kan du se att det finns den teeny, minsta mängden veckning. Men totalt sett har saker stannat där de är avsedda att vara.

8 timmar senare med primer (snälla ursäkta min fruktansvärda duschrum belysning!)

ANNONS

Som du kan se, när jag inte använder primern blir det otäckt. Min ögonskugga är alla knäppta i mina veckor, och på vissa ställen är det till och med sliten helt bort. Även min eyeliner och mina falska fransar glider runt överallt. Det är en varm röra.

8 timmar senare utan primer
Mina övergripande tankar om alltför ansiktsskuggförsäkring är att det är bra! Det gör en stor och uppenbar skillnad i hur min ögonskugga ser efter en lång dag, vilket är mycket uppskattat. Mina skuggor ser inte exakt ut som de är idealiska efter att jag tillämpar dem, men det gör en värld av skillnad.

Gör någon av er samma problem med oljiga ögonlock som jag gör? Vilken ögonprimer älskar du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *