Dior Vernis Polka Dots Färg & Dots Manicure Kits för sommaren 2016

Perfekt nu, jag kan inte hjälpa till att le när jag tittar ner på mina naglar.

Jag har haft negativ tid för mina naglar med tanke på att startklasser, men de nya Dior Polka Dots Color & Dots Manicure Kits ($ 31 vardera; tre begränsade upplaga färgkombinationer tillgängliga) påminner mig om hur en rolig manikyr kan göra för att ljusna mitt humör. När jag kör eller skriver, känner jag mig mycket mer ihop!

ANNONS

Jag gör normalt min egen nagelmålning, och jag håller med några klassiska färger, roterar varannan vecka eller så, men jag blir uttråkad av samma färger riktigt snabbt. Så, med dessa polka prickar inte bara får jag två fantastiska nyanser av den bästa polska formeln (IMO), det finns många sätt att bära dem tillsammans – eller ensam! Om du inte redan kan säga är jag helt slagen.

002 konfettis och 003 plumetis
Som en del av 2016 Dior Summer Milky Dots Collection, kommer varje manikyrkit med två 0,23-oz. Flaskor och ett sexigt “dior” -märkta dotting verktyg. Dotting-verktyget har också varit en trevlig överraskning. Nu kan jag enkelt rita med mina andra polerhes också.

Färgkombinationen – i klassisk Dior-mode – är elegant spännande. Min favorit är 002 konfettis. Den ljusa orange skuggan gör det verkligen för mig … och jag kommer att använda det ensam inom en snar framtid! Jag har inte haft några problem med den lättare färgen som visar på den mörkare färgen heller.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Dior nagellack har en imponerande formel. De har en medelkonsistens och applicerar ogenomskinlig med två lager med en stor pensel. En av dem, Junon, är en av de längsta bestående polerna i min samling.

Dior Polka Dots Manicure Kit i 003 Plumetis
Dior Polka Dots Manicure Kit i 002 konfettis
Polka Dots Manicure Kits är begränsad utgåva för sommaren 2016 och tillgänglig nu på Dior, Sephora och många Dior-räknare.

ANNONS

Jag tycker att det här är ett intressant steg för dior … dessa känner sig mycket mer nyckfullt än deras normala samlingar. Vad tror du? låt mig veta!

Vi ses i nästa,

Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *