Layer lyser på toppen av glänsande vätskefoder för onda vingar (och Connorclaire.com Hint # 2)

Winged Liner ger mig vingar! Detta är tips # 2 för Connorclaire.com …
Åh, Winged Liner … Om detta hade varit 1988 skulle jag ha satt dig på mixtejpen jag gjorde genom inspelning av raderna av radion.

Jag gillar dig. ???

ANNONS

Du är så evigt chic, såväl som du får mig att känna Juuust Rock ‘n’ Roll som är tillräcklig för att umgås med Stephanie Seymour under höjden av hennes vapen N ‘Roses-fas.

Men eftersom Womankind inte kan bestå av svartvingad liner ensam, i vissa fall gillar jag att remixa det är ish genom att lägga en glittrande ögonskugga ovanpå en mycket glänsande vätskefodral för att nå nästa nivå av vinge-linjär realness.

Truer ord talades aldrig … (Källa: Connorclaire.com)
Den här gången började jag med att dra en överdriven vinge med Metropolitan Decay Razor Sharp Liquid Liner i djupt ände, en djup, iriserande miljövänlig kör av långhåriga headbangers bälte en power ballad, som jag lagrade en blandning av två av de metropolitiska sönderfallet Moondust nyanser från den nya Moondust Eyeshadow-kombinationen på toppen.

Först dog jag upp min vinklade rena i pannan av ljus miljövänligt lightyear, tog det över till Teal miljövänlig galax. Sedan spritted jag det packade rena huvudet med

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *