Det är en ny Nuance Makeup Line: Nuance av Salma Hayek Revamped

Nuance av Salma Hayek
Stå upp, sömnigt huvud! Det är caturday morgon!

Det är en tid att vara nyanserad, liksom det är dags att … prata om nyans, som i Salma Hayeks CVS-exklusiva Nuance Makeup Line.

ANNONS

Om du har sparkat det på CVS på senare tid, kan du ha observerat att Salma Hayeks Nuance Makeup-produkter har ett nytt utseende till dem.

Nuance debuted 2011 (kom ihåg Alien Egg Eyeshadow Packaging?), Men färgprodukterna drev bort ett tag … Men de är tillbaka nu med nya produkter, formler och förpackning.

Bär nyans perfekt yta oskärpa perfektion primer, den naturliga betydelsen vinklad pennpenna i medelkänsla, lång och rik volumiserande mascara, perfekt yta belysande blush & bronzer duo, obegränsade ögon påverkar skuggsamling i neutrala uttryck samt våthet rik läppstift i rosa lotus … P.S. Kan detta hår vara någon typ av större? LOL!
Varumärket handlar om ingredienser, liksom några av dem är exotiska, särskilt för ett apotekarmärke. Salma säger att kvinnorna i hennes hushåll har utnyttjat några av dem i generationer, som Monoi smör (i läppstiftet); bomullsblomma (i mascara och browgel); lugnande tepezchuite extrakt (i nattkräm, anti-aging cream samt hudrengöring); Blue Agave, ett naturligt fuktgivande fuktighetsmedel (den blå agave hårlinjen); Mamey fruktsapote till skick hår; jojoba olja och rå honung.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Hela färglinjen har omformulerats (men de behöll den ursprungliga grunden) samt omfattar ögonskuggor, en cream concealer, fuktgivande läppstift, pennpenna, gräddebelysning samt skuggpinnar.

Endless Eye Impacts Shadow Collection i Neutral Expressions 800

En mäktig mascara

Det är ett fullt sminkområde. Det finns ansikte, öga, panna, läpp och kindprodukter, liksom varje enskild produkt är mindre än $ 20 såväl som speciellt till CV.

Jag tog bara några av dem för en snurr (en ögonskugga palett, en blush / bronzer duo, en pennpenna, en mascara, en matt affär med primer, ett par läppstift samt en glans) samt $ 9,99 mascara stal showen.

Flawless yta belysande blush & bronzer duo i bronzed rosewood 560
Du förstår redan om alla mina lash curl woes, så jag kommer inte att gå in igen för att tycka om den miljarder tiden … men jag säger bara att denna mascara har en charmig curl, liksom det finns inte en klump i syn. Jag ger det två entusiastiska tummen upp. ??

Fuktrika läppstift i lotusrosa och terrakotta
Ögon / läpp / kind / panna sitch

När det gäller de andra sminkprodukterna, vad gäller exakt hur bra de arbetar för mig, tror jag att de är helt bra för ett apotekarmärke – absolut liknar Cover Girl, Almay och Maybelline, men jag känner mig inte som De är ganska som prestandedrivna som L’Oreal eller Revlon, som jag tror på som “högre ände” av apoteksmakeup.

Flawless yta belysande blush & bronzer duo i bronzed rosewood 560
Det här är bara mina första intryck, liksom jag förstår att jag kommer att fortsätta använda produkterna mycket mer sedan deras pris, men jag tror att ögonskuggan kan vara mycket mer pigmenterad såväl som mycket lättare att blanda (the Korn är ganska större, så de tenderar att scoot runt). Exakt Samma gäller för Blush / Bronzer Combo.

Pennpenna är också otroligt dupersken, liksom det tar det som verkar som en ovanlig mängd att skicka Raul tillbaka till hans hörn (den fräcka buggeren).

Primeren har en bra glid till det … men jag kan känna det på min hud. såväl som läppstift såväl som glans, medan de fuktar, gillar att migrera bortom mina läppledningar.

Endless Eye Impacts Shadow Collection i Neutral Expressions 800
Från vänster: Wetness Rich läppstift i terracotta, våthet rik läppstift i lotusrosa såväl som plumping flytande läppstift i mulledvin
Med tanke på priserna tror jag att de är alla värda ett försök – kanske nästa gång du är på CV: erna som försöker hitta en anteckningsbok för att ersätta den enda kattdjuret.

ANNONS

Om du förekommer för att vandra över till nyansdisplayen, titta på den mascara också. Det är bra.

Din vänliga gemenskapsberättigande missbrukare,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *