Mac Framtid Framåt: Justine Skye Iridescent Powder samt Dua Lipa Cremesheen Glas

Mac Future Ahead Collection (två av de tre bitarna)
I framtiden!

I framtiden förutser jag att MAC kommer att släppa en annan ny musikaliskt laddad del av smink varje månad, som börjar den här månaden, liksom de kommer att göra det för de närmaste två månaderna efter.

ANNONS

Um … Jag går inte ut på en lem där, för, ja, ja. Mac framtid framåt. Det är deras senaste musikaliska samarbete, liksom det innehåller tre Le-produkter (Ja, det är lite), varav en annan som kommer att släppas i var och en av de kommande tre månaderna. Var och en är ett partnerskap med en annan sångare. Det finns en för Justine Sky, en för Dua Lipa samt en för Lee HI, liksom det var den perfekta anledningen till att jag skulle lägga till några nya låtar i min löpande spellista, som har varit i stort behov av nya låtar i flera månader.

Jag menar, jag gillar dig, Lisa Lisa, men du kan bara lyssna på att gå till tå så många gånger innan det börjar köra dig nötter.

“Du vet inte,” Justine Skye

“Var den,” Dua Lipa

“Andas,” Lee Hi

Amerikanska R & B sångaren Justine Skye gjorde en pastell lila med rosa pärla iriserande affär med pulver ($ 27, kommer den 13 april för att välja Mac platser och på internet Justine Sky Iridescent Powder [/ Caption]

Dua lipa cremesheen glas
Idag använde jag Justines pulver på mina kinder samt Dua’s Gloss.

Ooh, sparkly!

Justine Sky Iridescent Powder på mina kinder samt Dua Lipa Cremesheen Glass på mina läppar
Justine Sky Iridescent Powder (Top) samt Dua Lipa Cremesheen Glass
Justine Skye Iridescent Powder ($ 27)

Affären med pulver går full tilt sparkle! Det är superskimmer, så om du gillar att skimra på din promenad ner till hörnbutiken för ett pack med tuggummi, eller någon annanstans tar dina resor dig, kommer du sannolikt att ha mycket roligt med det. Det är utformat för kinder och ditt ansikte, men jag slår vad om att du också kan utnyttja det på dina ögon.

Jag är mer benägna att utnyttja det som en lockfärg, uppriktigt, eftersom jag känner att det är lite lika mycket glänsande för mina kinder.

Dua Lipa Cremesheen glas ($ 17)

Du förstår exakt hur mycket jag gillar cremesheen-formeln, så jag handlar om metoden den här mäktigt fuktgivande icke-klibbiga glansen känns på mina läppar, men jag kan verkligen inte se de förmodligen livliga gnistarna. Det är i princip en rak upp bortruta glans.

Dua lipa cremesheen glas ingredienser
Justine Sky Iridescent Powder Ingredients
Jag tror att båda dessa bitar från Mac Future Ahead är ganska (och jag gillar lådorna), men jag förstår inte om jag skulle känna en pang i mitt hjärta om jag missade dem …

ANNONS

Om framtiden förstår jag en sak för vissa. Det kommer att finnas en plus-size tabby som försöker komma upp på mitt bröst ikväll.

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *