Jag förstod inte att de förde apoteksprodukter i överklagandet i Nordstrom Rack

Novato är en sömnig bitstad. Det finns Napa norr om oss, Oakland i öster över bukten, liksom San Francisco i söder, men Novato själv är inte en hotbed av njutning såväl som aktivitet (om du inte räknar med de stora rasande stjärnfirandet som kastas av flikar) .

Ibland inträffar intressanta saker här … som vi bara fick en Nordstrom-rack.

ANNONS

Det har bara varit öppna ett par veckor, men jag har redan gått två gånger, liksom jag har upptäckt en värdefull. I grund och botten, om du går där försöker hitta något specifikt, som en vit scoop-neck tee, lycka till dig. Må gudarna vara med dig! Sedan butiken måste vara en fjärdedel av en mil lång. Det är enormt, såväl som du absolut måste vara i humör för en skattejakt.

De har också ganska bra överklagande, som, tack och lov, är mycket mer innehållen än kläderna såväl som skoområden, liksom du kan bläddra i hyllorna i en överkomlig tid. Det är allt extremt snyggt och snyggt.

De tar med en blandning av apoteket (konstigt!) Samt high-end-produkter, som jag antar kommer att modifiera, men när jag var där i fredags, såg jag någon kroppsvård från neutrogena och burts bin, Förutom såg jag också en sminkskärm för NYX.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

I allmänhet tar de inte allt från en linje, men det verkade som en stor mängd saker och mycket bättre än normala priser. Gilla, jag såg en flaska Neutrogena Ultra Gentle Everyday Cleanser för $ 7,97, liksom jag tror att det är vanligtvis $ 10 på Ulta.

Jag freaked ut lite när jag såg den här blissskärmen (jag looove bliss lotions). Jag upptäckte detta massiva rör av grapefrukt + aloe kroppsmör märktes ner till $ 16,97 från $ 49! Vad en stjäla.

Och jag identifierade också några Sephora Makeup stamgäster från Metropolitan Decay, liksom, Lancôme, YSL, Caudalie, Smashbox samt Bobbi Brown, bland annat, liksom vad som än diskonterades mellan $ 5-10 av rutinpriset.

Några av produkterna från äldre samlingar märktes ännu mer, som Metropolitan Decays Alice med den snygga glassamlingen, som var till salu för $ 29,97 istället för den ursprungliga $ 60.

De tar också dofter också dofter!

Det kommer absolut att vara en plats som jag är vanlig för smink samt överklagande rabatter, men jag förstår inte om att gå in där för kläder … det fanns lika många rack. Det var vakulerat för mig.

ANNONS

Har du någonsin varit i Nordstrom-rack? Exakt hur känner du dig om stora utloppsbutiker så? Kommer du in i att köpa skattejaktstil, eller gillar du att gå till butiker som är hyperorganiserade?

Din vänliga gemenskapsberättigande missbrukare,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *