Hej från Tokyo! Shiseido Online Skin Care (och Tote Gift med köp) Tillgänglig nu till och med 27 augusti

Konnichiwa!
“Hej från Tokyo!” säger min tote väska.

Um … Jag önskar att jag sa hej där till dig från Tokyo. Istället viftar jag till dig över Interwebz från min röriga korridor medan du håller den här Shiseido Hej där Toyko Tote.

ANNONS

De söta tecknen i trycket påminner mig om de gummy candies i den asiatiska butiken.

Ooh! – Vad händer om totot med persika gummy ringar!? Det skulle vara fantastiskt.

Det är ett online exklusivt presentkort som är tillgängligt nu på Shiseido-webbplatsen, och du får det, tillsammans med en hudvårdssampler med extra stora provstorlekar, med något $ 75-köp (exklusive presentuppsättningar).

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Det finns fyra hudvårdssätt att välja mellan också (men bara den ena tote). Det finns en uppsättning för fina linjer, en annan för att ljusa, en för att blekna mörka fläckar och en uppsättning för klar hud.

Söt!
De flesta av Shiseidos produkter är tillgängliga på deras hemsida, så det är mycket att välja mellan. En sak jag använder och kärlek är deras Ibuki Quick Fix Mist ($ 25). Det är en inställningsspray för att hålla oljig hud i kontroll.

Jag älskar också sitt ansikte och kropps solskyddsmedel – den i den blå flaskan. Det är lätt, är inte klibbigt, och det fotograferar bra.

Jag tror att deras lash curler är ganska bra också.

Ibuki smart filtrering mjukare ($ 23), synkronisk hudfundament i Golden 5 ($ 45) och ansiktsbehandling Cottono ($ 10)

Jag testar faktiskt några nya Shiseido-produkter som är idealiska nu. Jag använder deras synkroniska skinnfoundation ($ 45), som är en oljefri grund med solskyddsmedel och en pumpapplikator, och jag använder den mörkaste skuggan, Golden Sand 5.

Jag lägger lite på mitt ansikte i morse för att se hur det sitter på huden, och det känns och ser lätt ut, vilket är vad jag är i dessa dagar.

Jag försöker också Ibuki smart filtrering mjukare ($ 23), som jag bär på mina kinder.

åh! – Bourgie ögonblick. Den populära Shiseido ansiktsbesöket. Detta stora paket med 165 ark är $ 10, vilket är dyrt för en massa engångs bomullsplattor, men jag har dött för att prova dem eftersom de är avsedda att vara övernaturligt mjuka och fuktgivande.

Är de nödvändiga? Förmodligen inte … men jag kan ändra min melodi om de är bra.

Hur som helst, Tote och Skin Care-provtagaren är tillgängliga idealiska mystor på Shiseido-webbplatsen till och med 27 augusti, om du är intresserad.

ANNONS

Din vänliga grannskapsberoende missbrukare,

Kare

P.S. Tgif !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *