Saturday Surfing: 23 september, 2017

Foundation Junkie Badge Unlocked!
Jag är verkligen freaking som att göra hud.

Är det tråkigt?

ANNONS

Det kan vara, men det är sant. Jag tror att mina största smink / skönhetsentusiasmer just nu är grunden såväl som concealer, som jag har blivit extremt passionerad om, liksom det är främst till den här tiden under de senaste två åren, eftersom grunden var den längsta tiden mer som en eftertanke för mig. Bara något jag gjorde efter att ha gjort det äkta arbetet på mina ögon, kinderna och läpparna, A.K.A. färgen.

Nu förbrukas jag med att upptäcka alla. DE. SÄTT. För att få perfekt hud som inte innehåller att använda 300 pund smink.

Det är utmanande, kille!

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Kanske inträffade det efter att jag hade Connor på 41, men jag svär till Gawd, det allra första året av mamma livet var som ett hundår. Det kändes som sju år som passerade 12 månader. Jag skojar inte!

Men ja, jag är verkligen, verkligen passionerad om grunden nu, liksom den här realiseringen inträffade för mig den andra dagen efter att någon frågade mig vad min föredragna grund är, liksom jag inte kunde erbjuda ett ordsvar. Clackin ‘bort på tangentbordet, jag fortsatte att tänka: “Jag kanske pratar om detta i veckor.”

Jag vill upptäcka vad som helst som är att förstå om grunden. Gilla, om jag hade obegränsade resurser ($), tjej, förstår du vad jag skulle göra? Jag skulle utvärdera varje enskild grund i världen för att kunna prova dem. Då skulle jag ordna personliga sminklektioner med Sir John, Charlotte Tilbury samt Pat McGrath. Jag tror att det skulle vara så roligt!

Eller är jag bara galen? Tror någon annan att det skulle vara fantastiskt?

Stew på det för en sekund, liksom om du har ett ögonblick mellan sippor av kaffe som jag hoppas är varmt såväl som läckra, här är några artiklar som stimulerade min intresse i veckan. Jag hoppas att du upptäcker något intressant.

Efter att ha sett den här underbara bildserien av saker som förskolebarns lager i sina fickor, önskar jag att jag kan gå tillbaka i tid och se vad jag använde för att hålla i mig.

Stilar samt innovativ nagelkonst på Nightympia, en av de mest prestigefyllda nagelkonkurrenserna i världen, är bananer. Det anses vara en av de rättvisaste nagelkonkurrenserna sedan dess strikta opartiska bedömningsriktlinjer.

Tim Gunn (som i mitt sinne är min mentor / stil Godfather) telefonsamtal på modemarknaden och ber om designers att skapa kläder som fungerar för alla kroppsformer samt storlekar, liksom inte bara extremt långa, tunna kvinnor.

Vilka 10 personer brukade sina intervjuer med Anna Wintour (P.S. Jag skulle troligen ha på sig högvävda stretchbyxor)

Alltid fråga varför skönhetsmärken gör present-med-inköp, men ingen annan gör det verkligen? Här är varför.

Prisvärd Drugstore Skin Care Brand Enkelt har nya hydrerande rengöringsmedel för super torr hud.

Berättelsen om Patrick TA är vad som inträffar när kvinnor hittar dig på Instagram och slå upp din makeup karriär.

En pappa utvecklade ett Ott två våningar lekhus för sin unga i bakgården, liksom allt jag måste säga är, “Kan jag flytta in redan?” Den där saken verkar som en mini-herrgård!

Revlon har en cool ny hårtork som verkar som något från det femte elementet.

En slutgiltig tidslinje av Donatella Versace’s Beauty Evolution

Påstås, det här är arbetsväskan expert kvinnor överallt har letat efter.

Få förstå en av Västafrikas mest vågade designers, Amaka Osakwe.

Den mycket skönhetssemestern (via Sephoras Instagram) ser chefen.

Sam Fine är en legend i sminkvärlden.

ANNONS

Jag är på väg ut! Att gå till East Bay för att gå till mitt hushåll såväl som vissa kompisar jag inte har sett på ett tag. Ha en fantastisk resten av din dag såväl som en underbar helg. vi hörs snart.

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *