Chanel Les Beige Healthy Glow Natural Eyeshadow Palette i djupt (ta en)

och nu för något helt annat (inte), om jag hade en nickel för varje gång jag tittade på en YouTube Makeup video och tänkte, “Åh, jag kan hantera det. Det kommer bli lätt. ” Och då försökte jag det och var som, “Vad i helvete hände bara?” – Jag skulle vara en rik tjej.

Yeesh, jag är så ute av ögat med ögonskugga … det är definitivt en förgänglig skicklighet, åtminstone för mig. Det är inte som att cykla, där du kan ta år, hoppa sedan tillbaka och vara, “Lalala! Så enkelt! Det här är bra!”

ANNONS

Som du vet, har jag varit lite mer med min smink nyligen – inte nödvändigtvis att sätta mer smink på, men till, du vet, gör något mer ambitiöst än en eller två lockskuggor och lite stramning, så jag ” Ve har tittat på många videor, som den här av Sephora för hooded lock, som faktiskt var mycket värdefullt för att förklara ordentlig placering (aka “var att sätta tändare och mörkare färger”).

Om du har en hooded lock situation, kontrollera definitivt det.

Det är … det förutsätter att du har rudimentära blandningsfärdigheter nere, som jag trodde att jag hade, men jag antar att de var undangömda någonstans för att … ja det är inte så jag är missnöjd med hur det här ögonblicket visade sig, men jag kan se Några saker jag kunde ha gjort bättre.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Jag gillar det från rakt fram, och från sidan, med mina ögon öppna. Jag tycker att det är ganska försiktigt blandat i vecket, och jag gillar hur gradienten är fjädrar, men när jag tittar på bilderna med mig med mina ögon stängda … Whoa.

Och det här kan bara vara att jag är hyperkritisk av mig själv, för jag gör det, men jag kan se att ett öga är mörkare än det andra, och de är inte helt symmetriska, och jag vet att jag gör dessa saker för att jag ” har gjort samma misstag 1 342 521 gånger tidigare.

Jag vet också att mina ögon inte är identiska. De är naturligt asymmetriska. En är något större än den andra, och mitt mindre öga är lite djupare den andra. Jag är också högerhänt, och jag tenderar att trycka hårdare när jag applicerar skugga på mitt högra lock än jag gör till vänster, vilket gör att ögat smink ser mörkare om jag inte uppmärksammar.

I grund och botten är det bara lektioner jag måste lära mig från tid till annan … medan inte raketvetenskap är sminken definitivt en lättfördärvlig skicklighet. Om du inte använder det, förlorar du freakin “det.

Anywho, dagens smink gav mig en chans att lära känna den nya Chanel Les Beige Deep Eyeshadow Palette, och tjejen, Browns är vackra! De är så vackra.

Gilla den breda smörig gyllene panelen på toppen? Nej, det är inte Mac Soba, men det är Chanels version. Om jag bara slutade försöka ny smink och bar den här satinen mitt tonade brun dagligen under resten av mitt liv, skulle jag vara en glad camper.

De mörkare bruna i paletten, förresten, ser väldigt varmt, nästan rött, men de ser kallare tonade på huden. De ser också mörkare ut på huden än de gör i pannorna, som överraskade mig. Det här är förmodligen också varför jag hade lite svårighet med de mörkare områdena i det yttre hörnen av det här utseendet, för jag förväntade mig inte de djupa bruna att vara så rik!

ANNONS

Det finns också två skimrande, sparkly (och dumma) guld i paletten … Jag önskar att Chanel hade gått med något mer användbart, som en mindre skimrande taupe och / eller persika, men tyvärr … kommer jag förmodligen att hoppa över dem mest av tiden och hålla fast vid de tre arbetshästbruna. Yup, that’s the ticket.

Ditt vänliga stadsdel skönhetsberoende,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *