Muumuu Quest 2018! En antropologieupplevelse i landet av galen kostsamma kaftans

FYI, Antropologie är där det är på om du behöver en $ 500 Muumuu (eller Mu’umu’u)!

Jag önskar att jag kunde säga att jag skojade, men jag är inte. Medan jag var där andra dagen plundrade försäljningsstället, såg jag denna ljusa, silkeslen miljövänliga kaftan till försäljning för $ 300 (markerad ner från $ 500 men!).

ANNONS

Naturligtvis är det nuvarande villkoret för Muumuu Quest på Tabs, är Feline Markets LLC fortfarande DSM (desperat söker Muumuu).

(Pausa här för Ohemgee Face.)

Ser inte utskriften ut som en abstrakt målning av påfågelfjädrar? Eller en abstrakt kelp skog i havet?

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Jag tror att det är underbart, liksom silken kände sig underbar (allvarligt, när får man möjlighet att försöka på en $ 500 muumuu?), Men det finns ingen metod i helvete, jag kostar det mycket för en klänning att knacka runt hemmet i.

Tänk på dig, fru Roper-Ness nivåer på det var mycket, extremt höga. Helen skulle vara helt och hållet att känna det. Det såg hemskt på mig, men sedan dragkedjan midsection slog på en konstig plats var ärmarna lite också drape-y, liksom halsen var lika stor.

Det var ett svårt nej.

Denna muumuu-esque-kappa av Maeve har Navy Tassels, OH-LA-LA!

Det är som en uppdaterad version av en zonuu. Jag gillade den metod som den flödade när jag twirled i den (avgörande). Unfortch, det var $ 200 (och var inte till salu), men om det hade varit under $ 100, skulle jag ha allvarligt tänkt på det.

För fattigt detta nästa Mrs. Roper-kappa av Maeve var inte längre, eftersom om det hade varit, skulle jag verkligen sagt till klänningen! Det var till salu för $ 99 (ursprungligen $ 168).

Åh, liksom även om den här Maxi-klänningen av Lazybones ser ingenting ut som en muumuu eller en kaftan, gav jag det en gång sedan utskriften. Till salu för $ 135 (ursprungligen $ 168).

Det i form ok, men jag tyckte inte om det. Också … inte en muumuu.

Varför är du, muumuu? Överallt du är, du skall vara min!

ANNONS

Fortsättning följer…

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *