Söndagar med flikar katten, smink och skönhet blogg maskot, vol. 532

Jag tror det enda djuret, kattdjuret eller människan, som kan dra av en sekvinerad röd bomberjacka samt en snövit ökad krage tillsammans medan du tar en avslappnad söndagsmorgonstigning är flikar, självklart.

Jag menar kanske Elton John kan dra av den. Kanske. Men jag vet inte … Tabs har en speciell gåva för att fungera, såväl som den underbara samt att sätta allt tillsammans för att säkerställa att han ser lika fantastiskt cruising gatorna i Novato som han ser på kullerstensvägarna i Milano.

ANNONS

Ofta kommer folk att fråga mig om han verkligen är en italiensk katt, liksom jag kommer att vara, “Nej, han är från Mill Valley, Kalifornien, men han kläner som han är europeisk.”

Han frågade mig idag om han använde hans gyllene disco-hängande ovanpå den här klädseln skulle vara lite lika mycket, liksom jag var tvungen att berätta för honom, “du vet, flikar, ibland måste du hålla tillbaka lite. Jag förstår hela din filosofi är “mer,”, men det är söndag morgon. Du behöver inte det överstora guldhalsbandet. ”

ANNONS

Normalt ignorerar han mode råd från någon som använder leggings och hatarbyxor i allmänhet, men idag gjorde han inte! Jag tror att han ser särskilt hämtning. ?

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *